MITICHI FAIL

Dacă în presă şi în bloguri apar doar articole legate de scandalul făcut de o oarecare asociată a sa, e clar că evenimentul din anu ăsta a fost un dezastru şi un eşec. În trei site-uri de ştiri, un ziar şi vreo două bloguri a apărut imediat scrisoarea tipei care l-au făcut praf pe bietul om de modă.

Până acum Mitichi (niciodată nu am înţeles de ce nu îşi schimbă numele ca să îl mai ia coneva mai serios) făcea un calendar de calitate şi mai mişca ceva în lumea modei sibiene. Apoi s-a certat cu Nicolle Stănese şi a venit calendarul din 2011, care a pus capac.

Am fost şi eu la evenimentul de vineri. Din păcate dezastru e puţin spus. O locaţie mai proastă nici că se putea. Înţeleg că Bolta Rece e locul de întâlnire a micilor mafioţi locali şi a ciobanilor cu brumă de bani dar nu cred ca target-ul lui Mitichi acela era. Pare baiat finutz…..

Nici un VIP local, doar Grig Popescu se mişca alandala pe acolo. O fi avut treabă cu Corsaru? naiba ştie…..

Nimeni nu a venit, modele obosite şi sictirite…….fotografii pe pereţi reci ai Bolţii. Un frig mare şi lume plictisită. Bufetul suedez sărăcăcios în alcool şi păpică. Plasmele dădeau un film ok făcut dar nimeni nu le băga în seamă.

Tot soiul de pitpalaci picaţi erau adunaţi pe acolo…..

În Liquid (halal locaţie de after party) era absolut gol!!!! Era normal cine naiba merge în Liquid……

RATING

dăm nota 3 pentru că Mitichi poate mai mult de atâta

This entry was posted in dam note sibiului and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply