UN COCALAR

Adunat de prin dosul Braziliei de către cei de la Gaz Metan, sa ii spunem fotbalistul, Eric de Oliveira, acum se crede cel puţin Bebeto la ce talente arată pe la tv. 

Adus acum patru ani la Mediaş de la o obscură echipa braziliană, de abia în ultima jumate de an a dat randamentul aşteptat de la un atacant, mai ales daca el e brazilian. Ceea ce a făcut el în turul campionatului nu îl face cu nimic mai normal decât ar trebui să fie. Pentru el în schimb marcarea a 9 goluri în Divizia A (la valoarea campionatului asta ar însemna cât 1 – 2 goluri într-un campionat mare) = statut de super vedetă = salariu mărit, fitze, declaraţii în scara avionului şi tot aşa.

El săracul tot un cocalar este…..unul mărunt, aşa de Broscărie şi cu puţini neuroni în cap. A plecat sfidând pe toată lumea, pentru familie, la mai bine şi s-a întors cu coada tăiată înapoi, după ce băieţii i-au explicat că “pt familie” în curând va spăla latrine dacă nu îşi respectă semnăturile.  Predicţia mea e că în curând va pleca pe la o obscură echipă de prin Trinidad Tobago şi uite aşa uităm de “marele” Eric şi de cele nici 20 de goluri date în campionatul nostru.

doar cu o simplă căutare pe site-urile de sport (să zicem gsp.ro), găsim un articol din 2007 în care aflăm că a semnat pe un an jumate (adică până în 2009 – a se citi aici) şi apoi într-un alt articol din 2008 că şi-a prelungit contractul cu trei ani, adică până în 2011, cel puţin până în iulie (să citim aici). nu sunt jurist dar nici dobitoc…

sursa fotografiilor: gsp.ro

This entry was posted in sport de doi lei and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to UN COCALAR

  1. Vanessa says:

    Eric nu e atacant, e mijlocas ofensiv
    +1

  2. daninho says:

    Eric nu e atacant, e mijlocas ofensiv :)

Leave a Reply